De producten van Collistar zijn dierproefvrij en nauwkeurig samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Naar aanleiding van uw wensen bepalen we de behandeling. Het eindresultaat is een huid die in optimale conditie is en gezond is.HuidVerzorging

Collistar zorgt voor goede resultaten bij het gebruik van de juiste producten. Onze producten zijn dierproefvrij en nauwkeurig samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. In overleg met u bepalen we samen de behandeling en willen we een huid die in optimale conditie is en gezond is.

 

Het geheim van Collistar’s succes is de extreem hoge kwaliteit en doeltreffendheid van de producten met een concurrerende prijs bij de parfumerie en schoonheidsspecialist.
Vanaf het ontstaan van het bedrijf springt Collistar duidelijk in het oog dankzij de ontwikkeling van innovatieve en vaak net zo revolutionaire formules die leiden tot cosmetica, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.
Innovaties die vaak revolutionair blijken, met name wanneer ongeëvenaarde formules en producten ontstaan die nog niet eerder zijn ontwikkeld. De enorme aandacht voor kwaliteit is in de loop der jaren alleen maar verder toegenomen. Dankzij de toenemende behoefte aan nauwelijks waarneembare en luchtige texturen en exclusieve en smaakvolle verpakkingen, zijn deze producten populairder geworden en vormen een uiting van stijl, elegantie en smaak. Kenmerken die typisch Italiaans zijn.Make up

Collistar heeft een uitgebreide make-up lijn. Aan alles is gedacht, van primers tot de nieuwste kleuren. Ook is er elke seizoen weer een prachtige nieuwe look in de winkel en de salon te bekijken. Wij brengen de nieuwe kleuren altijd vrijblijvend aan. Ook een make-up workshop of kleuradvies behoort tot de mogelijkheden bij DA Kik en Studio Kik. Collistar make-up is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.